';

NUTTIG OM WETEN

Om je sessie bij BabyZen zo vlot mogelijk te laten verlopen zodat jij en jouw baby er maximaal van kunnen genieten, hierbij enkele tips:

– Je kan je sessie online betalen per overschrijving, Bancontact of je kan ook ter plaatse betalen.

​- Baby’s zijn welkom van 14 dagen tot 7-8 maanden oud. Voor prematuur geboren baby’s (<37 weken) geldt dit tot 6 maanden na de verwachte bevallingsdatum.

– De baby heeft best in het uur voor de sessie voeding gehad. Je kan eventueel wat vroeger komen en je baby laten smullen in onze voedingsruimte. Je vind er een zalige zetel, een microgolfoven, een flessenwarmer en een borstvoedingskussen. Zit je liever even apart, dat is ook geen probleem.

– Je brengt best nog wat extra voeding mee, je weet nooit.

– De baby heeft bij voorkeur reeds een schoonheidsslaapje gedaan, want zwemmen is zeer vermoeiend. Tips om een dut te bevorderen zijn een wandeling met de buggy of een draagdoek, geen drukke plannen voor de sessie zodat de baby tot rust kan komen, zijn vaste stramien respecteren (voor zover een baby er al één heeft).

– In de sessies zijn inbegrepen: een zwempamper, massage-olie en tetradoeken.

– Er mogen 2 volwassenen mee per baby (geen kinderen onder de 12 jaar), zodat je baby volledig tot rust kan komen tijdens de sessie.

– Kom zeker op tijd, zodat je van de volledige sessie kan genieten.

– Tot 24 uur voor de sessie kan de afspraak probleemloos verplaatst worden.

– Bij annulatie van een afspraak minder dan 24 uur op voorhand zal er een laattijdige annulatie kost aangerekend worden van 20% van het bedrag van de sessie, ongeacht de reden van annulatie.

– Boek je met een cadeaubon? Breng deze dan zeker mee tijdens de sessie! Indien je de originele  cadeaubon niet bij hebt zijn wij genoodzaakt een sessie aan te rekenen.

– Een beurtenkaart voor 5 of 10 beurten is steeds op naam, dus kan niet gebruikt worden doorgegeven aan andere baby’s.

– De 10 beurten kaart mag wel gebruikt worden voor een tweeling, dus 5 beurten per baby aan 40€ per beurt.

– Elke klant krijgt een klantenkaart bij een bezoek aan BabyZen waarbij hij op de 4e sessie gratis krijgt

– Wanneer je aangesloten bent bij het OZ ziekenfonds krijg je eenmaal €25 terug betaald bij het indienen van het juiste formulier, vraag hiernaar bij jouw bezoek.